Polaroid pld7022/s 7zj/5z | zonnebril

Zonnebril Polaroid PLD7022/S 7ZJ/5Z Het design van het montuur richt zich hier overtuigend op mannen. Het compromisloze lijnenspel zorgt voor een mannelijke touch. Bij een vol montuur omsluit het montuur de glazen volledig. Wie uit overtuiging een brillendrager is, kiest alleen bij hoge uitzondering voor een ander model.

59,95

Op voorraad

SKU 726633 Category

Beschrijving

Sport Heren Black/Green – Grey Multilayer Green Polarized

Het design van het montuur richt zich hier overtuigend op mannen. Het compromisloze lijnenspel zorgt voor een mannelijke touch. Bij een vol montuur omsluit het montuur de glazen volledig.

Wie uit overtuiging een brillendrager is, kiest alleen bij hoge uitzondering voor een ander model. De Quadraticvorm is vooral voor wat zachte gelaten een goede greep. De hoekige bril geeft een rond gezicht meer contour. De rechte zijkanten maken het gezicht optisch wat langer. Kunststof is een zeer licht en flexibel materiaal. Het heeft een lange levensduur en biedt een hoog draagcomfort. Ook functioneel zit u hier natuurlijk helemaal goed.

Met 100% UV-bescherming voor uw ogen kan de zon zijn gezicht laten zien. Gepolariseerde of „Polarized” glazen, hier standaard gegeven, zijn gewone glazen ruimschoots gepasseerd. Door de speciale techniek worden irriterende lichtreflexen geminimaliseerd. Daardoor ziet u enorm scherp. Of het nu op straat is of op de piste, niet alleen de kleuren zijn intensiever, ze verhogen ook uw veiligheid.

 

  • Bescherming tegen UVA- en UVB-stralen
  • Perfect voor sport, strand of de stad.
  • Maten & Detail: S
  • Glasbreedte: 63
  • Breedte van de neusbrug: 16
  • Lengte van de pootjes: 135

Klik hier voor meer fietsbrillen.

 

Extra informatie

MERK

POLAROID