Vittoria MTB morsa tlr | 29'' x 2.30

VITTORIA MTB MORSA TLR 29″buitenbanden zijn de beste enduro- en downhill banden. Merkbaar meer grip en supersnel rollen op alle ondergronden! Er zijn geen obstakels voor de Morsa. 

59,95

Op voorraad

SKU 11A00047 Category

Vergelijkbaar:

Beschrijving

VITTORIA MTB Morsa 29″ | ​​2.3 TLR Graphite 2.0 4C zwart

VITTORIA MTB MORSA TLR 29″ buitenbanden zijn perfect voor enduro en downhill. De ronde behuizing van de Morsa-band is gecombineerd met een platte, afgeronde lamel in het middenprofiel en stevige zijogen. Voor jou betekent dit merkbaar meer grip en supersnel rollen op alle ondergronden. Zelfs modderige kleipaden en glooiende bochten zijn geen obstakel voor de Morsa. Het beproefde TNT-karkas en APF (anti-pinch-flat) zijwandbescherming maken de band zeer robuust. 

Vittoria TLR

De tubeless Ready-banden bieden een beter rolgedrag en meer tractie in bochten. Dankzij de tubeless-technologie wordt het risico op slangenbeten, gaatjes door velg op de band, tot nul gereduceerd. Voorzien van extra bescherming door speciale bandenafdichtingsmiddelen. Met de TNT-hiel, die zich heeft bewezen in wereldkampioenschappen, sluit de band strak en blijft hij stevig op de velg.

4 verbindingen (4C)

Een exclusieve in-house ontwikkeling van Vittoria om de productprestaties te verbeteren, zonder compromissen! Vittoria 4C is een laagjesproces waarbij vier verschillende rubbermaterialen voor dezelfde band worden gebruikt. Het 4C-proces biedt ongekende veelzijdigheid omdat basis- en oppervlaktestoffen van elkaar kunnen worden gescheiden, zowel in het midden als aan de zijvlakken van het loopvlak. 

GRAPHITE 2.0 (G 2.0)

Unieke met nanodeeltjes verrijkte rubbersamenstelling. Naast de bekende eigenschappen van het G + mengsel, zoals lage rolweerstand, grip in droge omstandigheden, duurzaamheid en slijtvastheid, biedt Graphene 2.0 ook op vochtige en natte paden ultieme grip.

 

Kijk hier voor meer banden. 

Extra informatie

BREEDTE

2.30 Inch

MERK

VITTORIA