Vittoria MTB morsa tnt | 29'' x 2.30

VITTORIA MTB MORSA TNT buitenband 29″x 2.30 Perfect voor enduro en downhill. Deze band heeft zijn diensten bewezen bij marathonraces, waar lekweerstand en lage rolweerstand het verschil maken. Er zijn geen obstakels voor Vittoria MTB Morsa TNT banden.

61,95

Op voorraad

SKU 11A00049 Category

Beschrijving

VITTORIA banden Morsa 29″ x ​​2.3 TNT Graphite 2.0 4C zwart / antraciet

VITTORIA MTB MORSA TNT zijn perfect voor enduro en downhill. De ronde behuizing van de Morsa-band is gecombineerd met een platte, afgeronde lamel in het middenprofiel en stevige zijogen. Voor jou betekent dit merkbaar meer grip en supersnel rollen op alle ondergronden. Zelfs modderige kleipaden en glooiende bochten zijn geen obstakel voor de Morsa. Het beproefde TNT-karkas en APF (anti-pinch-flat) zijwandbescherming maken de band zeer robuust. Deze band heeft zijn diensten bewezen bij marathonraces, waar lekweerstand en lage rolweerstand het verschil maken.

Vittoria TNT

Tube / No-Tube. Deze banden zijn geschikt voor zowel tubeless- als standaardvelgen en hebben, in vergelijking met normale band / band-combinaties, een beter rolgedrag en meer tractie in bochten bij dezelfde luchtdruk. Dankzij tubeless-technologie wordt het risico op een lekke band tot nul gereduceerd. Extra bescherming door gebruik van bandenafdichtingsmiddelen. De TNT-hiel heeft zich bewezen in wereldkampioenschappen, de band sluit strak en blijft stevig op de velg.

4 verbindingen (4C)

Een exclusieve in-house ontwikkeling van Vittoria om de productprestaties te verbeteren, zonder compromissen! Vittoria 4C is een laagjesproces waarbij vier verschillende rubbermaterialen voor dezelfde band worden gebruikt. Het 4C-proces biedt ongekende veelzijdigheid omdat basis- en oppervlaktestoffen van elkaar kunnen worden gescheiden, zowel in het midden als aan de zijvlakken van het loopvlak. 

GRAPHITE 2.0 (G 2.0)

Unieke met nanodeeltjes verrijkte rubbersamenstelling. Naast de bekende eigenschappen van het G + mengsel, zoals lage rolweerstand, grip in droge omstandigheden, duurzaamheid en slijtvastheid, biedt Graphene 2.0 ook op vochtige en natte paden ultieme grip.

Technische eigenschappen:

  • Material: Nylon 120 TPI
  • Compound: 4C Graphene 2.0
  • Casing: MTB TRAIL
  • Bead: TNT
  • Colour: Anthracite
  • Size : 29 x 2.3
  • ETRTO: 58-622
  • Weight: 930g

 

Klik hier voor meer banden. 

Extra informatie

BREEDTE

2.30 Inch

MERK

VITTORIA