Vittoria MTB mezcal tlr | 29'' x 2.25

VITTORIA MTB MEZCAL TLR buitenbanden voor de veelzijdige allrounder op crosscountry-/marathongebied. Deze band voor professionals biedt optimale grip op droge en natte ondergrond zonder snelheid te verliezen.

49,95

Uitverkocht | verwachte levertijd onbekend

SKU 11A00036 Category

Beschrijving

VITTORIA buitenband Mezcal 29″ x 2.25 TL Ready Graphite 2.0 4C zwart / beige 2020

VITTORIA MTB MEZCAL TLR buitenbanden voor de veelzijdige allrounder op crosscountry-/marathongebied. Deze band voor professionals biedt optimale grip op droge en natte ondergrond zonder snelheid te verliezen. Het profiel in combinatie met de geprononceerde zijnokken geeft de band niet alleen veel snelheid op de rechte stukken, maar biedt ook optimale tractie op wortels, rotsen en in snelle bochten.

Vittoria TLR

De tubeless Ready-banden bieden een beter rolgedrag en meer tractie in bochten. Dankzij de tubeless-technologie wordt het risico op slangenbeten, gaatjes door velg op de band, tot nul gereduceerd. Voorzien van extra bescherming door speciale bandenafdichtingsmiddelen. Met de TNT-hiel, die zich heeft bewezen in wereldkampioenschappen, sluit de band strak en blijft hij stevig op de velg.

4 verbindingen (4C)

Een exclusieve in-house ontwikkeling van Vittoria om de productprestaties te verbeteren, zonder compromissen! Vittoria 4C is een laagjesproces waarbij vier verschillende rubbermaterialen voor dezelfde band worden gebruikt. Het 4C-proces biedt ongekende veelzijdigheid omdat basis- en oppervlaktestoffen van elkaar kunnen worden gescheiden, zowel in het midden als aan de zijvlakken van het loopvlak. 

GRAPHITE 2.0 (G 2.0)

Unieke met nanodeeltjes verrijkte rubbersamenstelling. Naast de bekende eigenschappen van het G + mengsel, zoals lage rolweerstand, grip in droge omstandigheden, duurzaamheid en slijtvastheid, biedt Graphene 2.0 ook op vochtige en natte paden ultieme grip.

Technische specificaties

Bandentype: vouwband

beoogd gebruik: Cross Country, All-Mountain

Grootte (inch): 29 x 2,25

Grootte (ETRTO): 55 – 622

Versie: TLR

Rubbermengsel: 4C compound met Graphene 2.0

Karkas: 120 TPI

tubeless geschikt: ja

Compatibiliteit met e-bikes: n.v.t.

Profiel: –

Luchtdruk: 2,0 tot 4,0 bar (29-58 PSI)

Aanbevolen velgbreedte: 17 mm – 39 mm

Maximale belasting: nvt

Kleur: zwart / beige (zwart / bruin)

Gewicht 690 g

 

Klik hier voor meer banden. 

Extra informatie

MERK

VITTORIA

BREEDTE

2.25 Inch