Vittoria MTB mazza tnt | 29'' x 2.60

VITTORIA MTB MAZZA TNT buitenband 29″ x 2.60 – Deze banden voldoen aan al jouw verwachtingen voor een goede band voor de meest veeleisende trails.

59,95

Uitverkocht | verwachte levertijd onbekend

SKU 11A00232 Category

Beschrijving

VITTORIA banden Mazza Enduro + Trail 29 x 2.6 TNT Graphite 2.0 4C zwart / antraciet

VITTORIA MTB MAZZA TNT – De Mazza voldoet aan uw verwachtingen voor een band voor de meest veeleisende trails.
Bent u op zoek naar een band die op verschillende routes werkt? Dit is jouw rubber! Een gedefinieerd middenprofiel, het brede ontwerp, dat fijn en gecontroleerd sturen op de buitenrand van het profiel mogelijk maakt en de beproefde 4C Graphene Compound maken de Mazza tot een langdurig succes. Of het nu stenen, wortels, vaste of niet-homogene bodems zijn – de Mazza vertoont geen zwakte.

De band kan als voor- of achterband worden aangedreven.

Vittoria TNT
Tube / No-Tube. Deze banden zijn geschikt voor zowel tubeless- als standaardvelgen en hebben, in vergelijking met normale band / band-combinaties, een beter rolgedrag en meer tractie in bochten bij dezelfde luchtdruk. Dankzij tubeless-technologie wordt het risico op een lekke band tot nul gereduceerd. Extra bescherming door gebruik van bandenafdichtingsmiddelen. De TNT-hiel heeft zich bewezen in wereldkampioenschappen, de band sluit strak en blijft stevig op de velg.

4 verbindingen (4C)
Is een exclusieve in-house ontwikkeling van Vittoria om de productprestaties te verbeteren – zonder compromissen! Vittoria 4C is een laagjesproces waarbij vier verschillende rubbermaterialen voor dezelfde band worden gebruikt. Het 4C-proces biedt ongekende veelzijdigheid omdat basis- en oppervlaktestoffen kunnen worden gescheiden, zowel in het midden als aan de zijvlakken van het loopvlak. Dankzij de verschillende eigenschappen van de materialen – waaronder G + Isotech – kan hun distributie uitgebreid worden getest om tot het best mogelijke product te komen.

GRAPHITE 2.0 (G 2.0)
Is de unieke met nanodeeltjes verrijkte rubbersamenstelling van Vittoria die geen compromissen sluit. Naast de bekende eigenschappen van het G + mengsel, zoals lage rolweerstand, grip in droge omstandigheden, duurzaamheid en slijtvastheid, biedt Graphene 2.0 ook op vochtige en natte paden de ultieme grip.

Technische specificaties:

Bandentype: vouwband
beoogd gebruik: Enduro + Trail
Grootte (inch): 29 x 2,6
Grootte (ETRTO): 65 – 622
Versie: Tubeless Ready (TNT)
Rubbermengsel: 4C compound met Graphene 2.0
Karkas: 120 TPI
tubeless geschikt: ja
Compatibiliteit met e-bikes: nee
Profiel: voor gemengd terrein
Luchtdruk: niet gespecificeerd
Aanbevolen velgbreedte: 26 – 46 mm (ideale velgbreedte 29 mm)
Maximale belasting: nvt
Kleur: zwart / antraciet

Gewicht volgens de fabrikant: 1100 g

Extra informatie

MERK

VITTORIA

BREEDTE

2.60 inch