Vittoria MTB martello tnt | 29'' x 2.35

VITTORIA MTB MARTELLO TNT buitenband | 29” x 2.35 voldoet aan alle verwachtingen van een band voor de meest veeleisende trails.
Ben je op zoek naar een band die op verschillende routes werkt? Dit is jouw rubber!

59,95

Op voorraad

SKU 11A00025 Category

Vergelijkbaar:

Beschrijving

VITTORIA buitenband Martello Trail 29 x 2.35 TLR Graphite 2.0 4C zwart

VITTORIA MTB MARTELLO TNT buitenband | 29” x 2.35  voldoet aan alle verwachtingen van een band voor de meest veeleisende trails.
Ben je op zoek naar een band die op verschillende routes werkt? Dit is jouw rubber! Moto-Block geïnspireerde noppen, het brede ontwerp, dat fijn en gecontroleerd sturen op de buitenrand van het profiel mogelijk maakt en de beproefde 4C Graphene Compound maken de Martello een permanente hit. Of het nu stenen, wortels, vaste of niet-homogene bodems zijn – de Martello vertoont geen zwakte.

Vittoria TNT
Tube / No-Tube. Deze banden zijn geschikt voor zowel tubeless- als standaardvelgen en hebben, in vergelijking met normale band / band-combinaties, een beter rolgedrag en meer tractie in bochten bij dezelfde luchtdruk. Dankzij tubeless-technologie wordt het risico op een lekke band tot nul gereduceerd. Extra bescherming door gebruik van bandenafdichtingsmiddelen. De TNT-hiel heeft zich bewezen in wereldkampioenschappen, de band sluit strak en blijft stevig op de velg.

4 verbindingen (4C)
Een exclusieve in-house ontwikkeling van Vittoria om de productprestaties te verbeteren, zonder compromissen! Vittoria 4C is een laagjesproces waarbij vier verschillende rubbermaterialen voor dezelfde band worden gebruikt. Het 4C-proces biedt ongekende veelzijdigheid omdat basis- en oppervlaktestoffen van elkaar kunnen worden gescheiden, zowel in het midden als aan de zijvlakken van het loopvlak. 

GRAPHITE 2.0 (G 2.0)
Unieke met nanodeeltjes verrijkte rubbersamenstelling. Naast de bekende eigenschappen van het G + mengsel, zoals lage rolweerstand, grip in droge omstandigheden, duurzaamheid en slijtvastheid, biedt Graphene 2.0 ook op vochtige en natte paden ultieme grip.

Zijwandbescherming
De trailversie van de Martello heeft een extra snijwerende zijwandbeschermingslaag.

Technische specificaties:

Bandentype: vouwband
beoogd gebruik: Trail
Grootte (inch): 29 x 2,35
Grootte (ETRTO): 57 – 622
Versie: TLR
Rubbermengsel: 4C compound met Graphene 2.0
Karkas: 120 TPI
tubeless geschikt: ja
Compatibiliteit met e-bikes: nee
Profiel: voor gemengde vloeren
Luchtdruk: van 1,4 tot 2,8 bar (20-40 PSI)
Aanbevolen velgbreedte: 18 mm – 39 mm
Maximale belasting: nvt
De kleur zwart

Gewicht: 960 g

Extra informatie

MERK

VITTORIA

BREEDTE

2.35 inch