Vittoria MTB barzo tnt | 29'' x 2.25

VITTORIA MTB BARZO TNT Zijn technisch veeleisende snelle crosscountry-ritten jouw ding? Dan is de wereldkampioen Barzo uit Vittoria de eerste keuze voor jou.

49,95

Op voorraad

SKU 11A00016 Category

Beschrijving

VITTORIA Buitenband Barzo 29 x 2.25 TNT TL Ready Graphite 2.0 4C zwart / antraciet

VITTORIA MTB BARZO TNT buitenbanden voor technisch veeleisende snelle crosscountry-ritten. Het agressieve XC-profiel zorgt voor pittig rollen dankzij de verspringende kamontwerpen met progressieve lamelhoeken. Moto-stijl noppen in de beproefde V-formatie graven in de hoeken en bieden laterale grip voor tactisch rijden en snelle bochten. Stok en steen? Controleren! WK? CONTROLEREN!

Vittoria TNT
Tube / No-Tube. Deze banden zijn geschikt voor zowel tubeless- als standaardvelgen en hebben, in vergelijking met normale band / band-combinaties, een beter rolgedrag en meer tractie in bochten bij dezelfde luchtdruk. Dankzij tubeless-technologie wordt het risico op een lekke band tot nul gereduceerd. Extra bescherming door gebruik van bandenafdichtingsmiddelen. De TNT heeft zich bewezen in wereldkampioenschappen, de band sluit strak en blijft stevig op de velg.

4 verbindingen (4C)
Is een exclusieve in-house ontwikkeling door Vittoria om de product prestaties te verbeteren – zonder compromissen! Vittoria 4C is een lamineerproces waarbij vier verschillende rubbermaterialen voor dezelfde band worden gebruikt. Het 4C-proces biedt een ongekende veelzijdigheid omdat basis- en oppervlaktestoffen kunnen worden gescheiden, zowel in het midden als aan de zijvlakken van het loopvlak. Dankzij de verschillende eigenschappen van de materialen – waaronder G + Isotech – kan hun distributie uitgebreid worden getest om het best mogelijke product te verkrijgen.

GRAPHITE 2.0 (G 2.0)
Is de unieke met nanodeeltjes verrijkte rubbersamenstelling van Vittoria die geen compromissen sluit. Graphene 2.0 biedt naast de bekende eigenschappen van de G + compound zoals lage rolweerstand, grip in droge omstandigheden, weerstand en slijtvastheid, naast de ultieme grip op natte en natte trails.

Technische specificaties:

Bandentype: vouwband
beoogd gebruik: Cross Country, All-Mountain
Grootte (inch): 29 x 2,25
Grootte (ETRTO): 55 – 622
Versie: TLR TNT
Rubbermengsel: 4C compound met Graphene 2.0
Karkas: 120 TPI
tubeless geschikt: ja
Compatibiliteit e-bike: nvt
Profiel: voor technische, snelle XC-trails
Luchtdruk: 2,0 tot 4,0 bar (29-58 PSI)
Aanbevolen velgbreedte: 18 mm – 39 mm
Maximale belasting: niet gespecificeerd
Kleur: zwart / grijs

Gewicht 680 g

Extra informatie

MERK

VITTORIA

BREEDTE

2.25 Inch