Vittoria MTB barzo tlr | 29'' x 2.25

VITTORIA MTB BARZO TLR buitenband | 29” x 2.25

49,95

Op voorraad (kan nabesteld worden)

SKU 11A00015 Category

Beschrijving

VITTORIA buitenband Barzo 29 x 2.25 TL Ready Graphene 2.0 4C zwart / beige 2020

Zijn technisch veeleisende snelle downhill reizen jouw ding? Dan is de wereldkampioenband Barzo by Vittoria de eerste keuze voor jou. Het agressieve XC-profiel biedt een furieus rolgedrag dankzij de offset kamontwerpen met progressieve lamelhoeken. Moto-stijl noppen in de beproefde V-formatie graven in de bochten en bieden zijgreep voor tactisch rijden en snelle bochten. Stok en steen? Controleren! Wereldkampioenschap? CONTROLEREN!

Vittoria TLR
Tubeless Ready-banden bieden, in vergelijking met normale buis / band-combinaties, een beter rolgedrag en meer tractie in bochten bij dezelfde luchtdruk. Dankzij de tubeless-technologie wordt het risico op slangenbeten bij een lekke band tot nul gereduceerd. Door het extra gebruik van bandenafdichtingsmiddelen wordt de lekbescherming verhoogd bij lekke banden en kleine snijwonden. Met de TNT-hiel, die zich heeft bewezen in wereldkampioenschappen, sluit de band strak en blijft hij stevig op de velg.

4 verbindingen (4C)
Is een exclusieve in-house ontwikkeling van Vittoria om de productprestaties te verbeteren – zonder compromissen! Vittoria 4C is een laagjesproces waarbij vier verschillende rubbermaterialen voor dezelfde band worden gebruikt. Het 4C-proces biedt een ongekende veelzijdigheid omdat basis- en oppervlaktestoffen kunnen worden gescheiden, zowel in het midden als aan de zijvlakken van het loopvlak. Dankzij de verschillende eigenschappen van de materialen – waaronder G + Isotech – kan hun distributie uitgebreid worden getest om het best mogelijke product te verkrijgen.

GRAPHENE 2.0 (G 2.0)
Is de unieke met nanodeeltjes verrijkte rubbersamenstelling van Vittoria die geen compromissen sluit. Naast de bekende eigenschappen van het G + mengsel, zoals lage rolweerstand, grip in droge omstandigheden, duurzaamheid en slijtvastheid, biedt Graphene 2.0 je ook de ultieme grip op vochtige en natte paden.

Technische specificaties:

Bandentype: vouwband
beoogd gebruik: Cross Country, All-Mountain
Grootte (inch): 29 x 2,25
Grootte (ETRTO): 55 – 622
Versie: TLR
Rubbermengsel: 4C compound met Graphene 2.0
Karkas: 120 TPI
tubeless: ja
Compatibiliteit met e-bikes: n.v.t.
Profiel: voor technische, snelle XC-trails
Luchtdruk: 2,0 tot 4,0 bar (29-58 PSI)
Aanbevolen velgbreedte: 18 mm – 39 mm
Maximale belasting: nvt
Kleur: zwart / beige (zwart / bruin)

Gewicht volgens de fabrikant: 660 g

Extra informatie

MERK

VITTORIA

BREEDTE

2.25 Inch