Sram GX Eagle AXS upgrade kit 12-speed

SRAM GX Eagle AXS upgrade kit bestaat uit de achterderailleur, trigger shifter een accu en oplader. Hiermee heb je een complete set voor draadloos schakelen.

599,95

Op voorraad

SKU 00.7918.104.000 Category

Vergelijkbaar:

Beschrijving

SRAM GX Eagle AXS achterderailleur 12-speed 

SRAM GX Eagle AXS upgrade kit bestaat uit de achterderailleur, trigger-shifter, accu en oplader. Hiermee heb je een complete set voor draadloos schakelen.

SRAM GX Eagle AXS upgradekit

Hoogwaardige technologie voor een lage prijs. Met de nieuwe GX Eagle AXS upgrade kit creëert SRAM een betaalbare instap in de wereld van elektronisch en draadloos schakelen voor jou!

De uitstekende functionaliteit en robuuste constructie maken de componenten tot de perfecte dagelijkse metgezel voor elk toepassingsgebied. In tegenstelling tot de high-end XX1 AXS achterderailleur is de kooi van de GX Eagle AXS achterderailleur gemaakt van staal in plaats van carbon. Dat verlaagt de prijs en maakt de achterderailleur nog robuuster op de trail. Hiervoor moet je bijna 100 gram meer gewicht accepteren in vergelijking met de topversie.

Overload-Clutch

De beproefde overbelastingskoppeling zorgt voor een betere bescherming van de achterderailleur bij een val. Het ontkoppelt tijdelijk de achterderailleur bij extreme belasting, zodat deze de belasting kan ontwijken en de elektromotor wordt beschermd tegen beschadiging. De achterderailleur springt echter onmiddellijk weer in de ingeschakelde versnelling. Hierdoor is de achterderailleurophanging en de derailleurhanger beter beschermd zijn bij een val. De trillingsdemper Roller Bearing Clutch 3.0 in combinatie met de X-Sync 2 tandprofielen van de poelies garandeert een veilige kettingloop.

Productpresentatie van SRAM kan je hier bekijken:

Installatie

Zoals gebruikelijk bij de SRAM AXS componenten, is de installatie van de componenten in een mum van tijd gedaan. Vervelende kabelverplaatsing is niet meer nodig en u kunt de versnellingspook eenvoudig met de SRAM AXS-app met uw smartphone instellen en aanpassen aan uw behoeften. Voor ritten in ongunstige omstandigheden zijn de componenten van de GX Eagle AXS upgrade kit zowel stof- als waterdicht (volgens de IP69K-norm). De batterijstatus kan eenvoudig worden gecontroleerd door op een knop op de achterderailleur te drukken voordat u vertrekt. Met slechts een uur oplaadtijd is de fiets in een mum van tijd weer klaar voor gebruik. Daarnaast is de batterij met slechts één beweging te verwisselen.

Controller

De AXS controller is het controlecentrum voor de GX Eagle AXS schakelgroep. Met zijn tuimelschakelaar biedt de controller je een compleet nieuwe schakelervaring. De knoppen op de shifter kunnen individueel worden geconfigureerd met de AXS-app. Naast de twee schakelpunten op de gebruikelijke positie, biedt de controller een sprint-shifter aan de voorkant van het stuur, die kan worden bediend zonder een vinger van het handvat te hoeven halen.

Technische specificaties:

Materiaal controller: aluminium, kunststof
Materiaal achterderailleur: staal
Cursussen: 1x 12
Waterdicht: ja (IP69K)
Gegevensoverdracht smartphone | Fietscomputer: Bluetooth, ANT +

Leveringsomvang Sram GX Eagle AXS Upgrade kit:

SRAM GX Eagle AXS achterderailleur
SRAM-batterij | Batterij voor Eagle AXS achterderailleur
SRAM GX Eagle AXS controller met Discrete Clamp montagebeugel inclusief schroeven
oplader en oplaadkabel
SRAM-afstelgereedschap voor cassette

Extra informatie

MERK

SRAM