Smith Forefront 2 MIPS MTB helm mat groen / rood

De Forefront 2 Mips MTB helm mat groen / rood is een casual half-shell helm voor mountainbikes. Voorzien van zowel het MIPS-systeem als een Koroyd-beschermlaag. Hierdoor bescherm jij jouw hoofd optimaal en houdt jij je hoofd koel.

199,95

Wissen
SKU Smith Forefront 2 MIPS | MATTE SAGE Category

Beschrijving

SMITH Forefront 2 MIPS MTB helm

De Smith Forefront 2 MIPS MTB helm mat groen / rood is een half-shell helm voor mountainbikers. Het is voorzien van het MIPS-systeem en een Koroyd-beschermlaag. Hierdoor bescherm je je hoofd tegen blessures en tegelijkertijd houd je je hoofd koel door de optimale ventilatie. Een antibacteriële afwerking van de binnenbekleding helpt tegen onaangename geurtjes. Bescherming en comfort op een unieke manier gecombineerd!

De volledig opnieuw ontworpen Smith Forefront 2 MIPS MTB helm is een vernieuwde versie van de bekroonde Forefront-helm. Een helm met volledige dekking, ideaal voor all-mountain rijders die superieure bescherming, ventilatie en oogbescherming willen. Voor extra bescherming is de Koroyd® beschermlaag verlengd in de achterkant van de helm zodat het in de hele helm zit. Interne luchtkanalen hebben open inlaat- en uitlaatpoorten voor maximale ventilatie. AirEvac ™-kanalen bevorderen de luchtstroom zodat jouw bril niet beslaat. De Forefront 2 heeft kanalen aan de voor- en achterkant van de helm voor het opbergen van brillen en een vizier met drie standen dat hoog roteert om de bril op te kunnen bergen.

 

Klik hier voor andere helmen.

Extra informatie

MERK

SMITH

MAAT

51 – 55 cm, 55 – 59 cm, 59 – 62 cm