Scicon Aerotech xl crystal Gloss mirror Red

Scicon Aerotech XL Crystal Gloss Mirror Red ontworpen en gemaakt in Italië, zijn de Aerotech-zonnebrillen gemaakt voor bikers die een groot gezichtsveld willen. De beste bescherming in zijn klasse met een ergonomisch aanpassingsvermogen voor een perfecte pasvorm.

149,95

SKU EY14060703 Category

Beschrijving

SCICON AEROTECH XL CRYSTAL GLOSS MIRROR RED

Scicon Aerotech XL Crystal Gloss Mirror Red ontworpen en vervaardigd in Italië, zijn de Aerotech-zonnebrillen gemaakt voor bikers die een groot gezichtsveld willen. De beste bescherming in zijn klasse met ergonomisch aanpassingsvermogen voor een perfecte pasvorm. Het schildlensontwerp in de zonnebril biedt een groot zichtbereik. In combinatie met verschillende ergonomische aanpassingen en keuzes van lenskwaliteiten en lensmaten, is deze sportbril een van de beste die vandaag de dag kunt krijgen.

Ontworpen voor intensief gebruik dus perfect voor jouw mountainbikerit. De gepatenteerde Power Ergo Design Fit ™ heeft verwisselbare neuspads, flexibele poten en een uniek Clip Switch ™ -systeem voor verdere verstelbaarheid van de pootjes.

Maak een keuze tussen fotochrome SCN-XT ™-lenzen en onze SCN-PP ™-presterende multi-mirrorlenzen of lenskleuren en montuurkleuren. De perfecte zonnebril voor tijdens jouw sportprestatie.

 

Kijk hier voor een overzicht van onze andere fietsbrillen.

Extra informatie

MERK

SCICON

Kenmerken

Kenmerken:

POWER ERGO DESIGN is een project geïnitieerd door de fietswetenschappelijke afdeling ASG Bike Science van Scicon Sports, dat fietswetenschappers, productontwerpers en atleten samenbrengt om hoogwaardige, comfortabele en esthetische fietsproducten te ontwikkelen. Onze missie is om producten te ontwikkelen met alleen de hoogste normen, waarbij we beheersing van productontwerp en wetenschappelijk onderzoek in het veld combineren. Ons team van experts heeft een zonnebril ontwikkeld die individueel kan worden aangepast voor een optimale pasvorm, met verschillende opties om uw zonnebril aan te passen waar ze uw hoofd en gezicht raken. Verstelbare oortips, verstelbare flexibiliteit in de slaaparmen en verstelbare, dubbelklikbare neuspads in drie verschillende maten garanderen optimaal comfort en pasvorm en zorgen ervoor dat de zonnebril goed op je gezicht blijft zitten.

SCN-XT ™ GEPANTSERDE OPTIEK Als alleen het beste goed genoeg is, kiest u voor een lens een SCN-XT ™ -lens. Mogelijk gemaakt door een samenwerking met ‘s werelds toonaangevende lensfabrikant Essilor Sun Solutions. De fotochrome SCN-XT ™ -lenzen met NXT®-technologie van Essilor Sun Solutions bieden de ultieme lenskwaliteit. Met een formule die oorspronkelijk is ontwikkeld voor gebruik in windschermen van gevechtshelikopters, maakt de NXT®-technologie in onze SCN-XT ™ -lenzen een onbreekbare, kogelvrije, lichtgewicht en optisch superieure lens. Fotochrome pigmenten zijn ingekapseld in de massa van de lens waardoor de pigmenten behouden blijven voor een nauwkeurige en betrouwbare prestatie met een hogere definitie en een scherper beeld. De fotochrome lenzen van SCN-XT ™ zijn optische lenzen die donkerder worden bij blootstelling aan specifieke soorten licht van voldoende intensiteit, meestal ultraviolette (UV) straling. Bij afwezigheid van activerend licht keren de lenzen terug naar hun heldere staat. Onze SCN-XT ™ -lenzen zullen gegarandeerd niet breken of barsten en zijn 16% lichter dan CR39-lenzen en 10% lichter dan conventionele polycarbonaatlenzen, terwijl ze sterker zijn dan enig ander lensmateriaal. SCN-XT ™ -lenzen zijn de enige lenzen die optimale helderheid, lichtgewicht, hoge slagvastheid, chemische bestendigheid en 100% UV-bescherming bieden. SCN-XT ™ is de compromisloze lens.

SCN-PP ™ WARE VISIE Als de zon brandt, zijn de SCN-PP ™ -lenzen de no-nonsense, ongecompliceerde bescherming die u nodig hebt voor uw dagelijkse activiteiten. Optische helderheid en spiegelcoating verminderen zichtbaar licht en schittering van water, zand of bestrating, waardoor zonnestralen weg van het oog worden gereflecteerd. Gemaakt voor helder licht en je ogen scherp, fris en klaar voor onderweg. Optisch afgestemd in een breed scala aan kleuren die visueel comfort en bescherming bieden. Biedt 100% bescherming tegen schadelijke UV A / B / C-stralen. Of het nu gaat om persoonlijke keuze of echte specialisatie, we zijn er zeker van dat u een van onze op maat gemaakte lenskleuren zult vinden die aan uw prestatiedoelen voldoen.

VERWISSELBAAR LENSSYSTEEM Iedereen houdt van opties en het verwisselbare lenssysteem in de Scicon Sports Performance-zonnebrillen biedt precies dat. Al onze sportzonnebrillen worden geleverd met een verwisselbaar lenssysteem en zijn geweldig voor degenen die onder alle weersomstandigheden presteren. Pas uw fietszonnebril aan en verwissel lenzen voor verschillende lichtomstandigheden.

ACTIEVE VENTILATIE Wanneer u zich inspant tijdens het sporten, warmt uw lichaam op en geeft het warmte af door middel van zweet. De hitte zal altijd proberen te verplaatsen naar iets met een koelere temperatuur en zal op je lenzen terechtkomen. Terwijl de warmte afkoelt, geeft het damp en condensatie af op uw lenzen, waardoor er mist ontstaat en uw zicht wordt beperkt. De sleutel om te voorkomen dat uw lenzen beslaan, is door de lucht erachter te laten circuleren. Het frame-ontwerp van de Aerotech-zonnebril bevordert de luchtstroom met talrijke bovenpanelen en geventileerde lenzen voor een mistvrije rit met perfect zicht.

FLEXI FIT ™ TEMPLES uit het assortiment Scicon Sports-zonnebrillen zijn verstelbaar voor een betere pasvorm en compatibiliteit met de helm. Een flexibele pasvorm wordt bereikt door de Clip Switch ™ toe te voegen of te verwijderen voor meer flexibiliteit en om uw zonnebril stevig op zijn plaats te houden.

FENDER-SYSTEEM verbetert de bescherming van het gezicht en voorkomt contact of verwondingen tussen lens en gezicht in geval van een botsing. De lensfenders zijn gemaakt van zacht, licht en anallergisch thermoplastisch elastomeer en schuiven nauwsluitend op uw lens. Verkrijgbaar in twee verschillende formaten, een normale en een sprintversie en verschillende kleuropties, voor een aanpasbare look. Als je hem verwijdert, creëer je een lens met een halve rand met een klassieker gevoel. Het is in de prestatiebelangen waar Scicon Sports-zonnebrillen zijn rivalen voor zijn.

VERSTELBARE TIPS De oortips helpen je zonnebril veilig op zijn plaats te houden en bieden uitzonderlijk comfort. Zachte, verstelbare rubberen oortips zorgen voor perfecte grip en een volledig aangepaste pasvorm voor elke gezichtsvorm.

CLIP SWITCH ™ -SYSTEEM Pas de flexibiliteit van de slaaparmen aan met Clip Switch ™ -elementen voor een echte pasvorm op maat. Verwijder de Clip Switch ™ -elementen voor extra flexibiliteit of voeg ze toe voor meer stevigheid van de slaaparm. Te zien in alle Scicon Sportieve zonnebril, de Clip Switch ™ -elementen zijn verkrijgbaar in een reeks verschillende kleuren om het uiterlijk van uw zonnebril te veranderen.

DUBBELE KLIK NEUSKUSSENS Een op maat gemaakte pasvorm voor elk gezicht, verstelbare dubbelklik neuspads geven u de ultieme flexibiliteit om perfect in uw montuur te passen. Knusse en comfortabele, verstelbare neuspads zorgen ervoor dat uw bril op zijn plaats blijft. Er zijn drie maten verkrijgbaar in small, medium en asian fit met neusbrug. Kies een Scicon Sports-prestatiemodel met fotochrome SCN-XT ™ -lenzen en u krijgt alle drie de neuspads. Alle prestatiemodellen met SCN-PP ™ zijn uitgerust met een Asian Fit neuskussentje met neusbrug. Ongeveer 90% van onze gesponsorde atleten kiest voor de Aziatische neusbrug en waarschijnlijk is dat ook de juiste maat voor jou.