Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Shimano G03A Resin Schijfremblokjes

Shimano G03A Resin Schijfremblokjes

€13,95
Incl. btw
  • Koop 2 voor €12,47 per stuk en bespaar 11%

De Shimano G03A resin schijfremblokken zijn speciaal ontwikkeld voor uitstekende remkracht in met name droge weersomstandigheden. Geschikt voor diverse Shimano schijfremmen. Slijtvast, eenvoudig te monteren en voldoende remkracht voor snelle afdalingen.

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Niet op voorraad (Levertijd:3-4 weken)
Aan verlanglijst toevoegen Aan verlanglijst toevoegen

Shimano G03A resin schijfremblokjes XT & SLX

De Shimano G03A schijfremblokken zijn speciaal ontwikkeld voor een uitstekende remkracht in met name droge weersomstandigheden. Deze remblokjes zijn geschikt voor diverse Shimano schijfremmen. De remblokken zijn slijtvast, eenvoudig te monteren en bieden voldoende remkracht tijdens snelle afdalingen. Door zijn zachte compound grijpt de rem snel aan en geeft een goede remkracht.

Deze Shimano G03S resin remblokken zijn de verbeterde versie van de Resin G02S. Door een aanpassing in de compound hebben de G03S remblokken 40% betere slijtvastheid dan het vorige model.

  • Type fiets: Mountainbike
  • Geschikt voor: Shimano BR-M9000 brakes, BR-M9020, BR-M987, BR-M985, BR-M8000, BR-M8100, BR-M7000 brakes, BR-M7100, BR-M785, BR-M675, BR-M666, BR-M6000, BR-M615, BR-S7000, BR-S700, BR-R785, BR-RS785, BR-CX77, BR-R517, BR-R317
  • Materiaal: Resin
  • Geleverd: 1 paar remblokken inclusief veertjes
  • herwerkte voering van kunsthars
  • soepel en stil remmen (stiller dan metalen remblokken)
  • gemakkelijk in te schatten remkracht (modulatie)
  • speciaal ontworpen voor droog en nat
  • 40% betere slijtvastheid dan vorige modellen

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »