BES-T Lipodrift 250 ml

BES-T Lipodrift neemt zowel bij vrouwen als mannen overtollig volume weg en spant de huid strakker aan.

34,95

Op voorraad

SKU BES-T LIPODRIFT 250ML Category

Beschrijving

BES-T LIPODRIFT

BES-T Lipodrift is oorspronkelijk ontwikkeld voor topsporters, maar is nu beschikbaar voor iedereen! De emulsie zorgt voor (lokale) stimulatie van de vetverbranding op celniveau en lypolise. Het resultaat is een verbetering van het lichaamssilhouet. Kies zelf de plekken die je aan wil pakken en smeer die in met Lipodrift om overtollig vet aan te pakken. Ideaal om de beruchte ‘love handles’ en andere probleemgebieden als buik, taille en heupen.

Gebruiksaanwijzing
Om het beste resultaat te krijgen: Breng de lipodrift 2 keer daags aan op de gewenste lichaamsdelen tot het product volledig is ingetrokken in de huid. De beste tijden om het product aan te brengen zijn ‘s morgens als u op staat en ‘s avonds voor het slapen gaan. Lipodrift is ook zeer effectief als u dit 20 minuten voor een inspanning aanbrengt. U kunt lipodrift zo lang gebruiken als u wenst.WERKING

Actiesculpt verhoogt het metabolisme van vet, verhoogt de cycle AMP productie. Cycle AMP is een molecuul wat een belangrije rol speelt bij de lipolyse van vet in de cellen. Stimuleert de triglyceride verwijdering en vermindert de regeneratie van vet in de vetcellen.
Delipidol verkleint de grootte van de vetcellen (gemiddeld met 7,5%) en verlaagt het aantal vet knooppunten om sinaasappelhuid aan te pakken. 4% vet knooppunt vermindering na 28 dagen gebruik, 9% na 56 dagen.

BES-T Lipodrift complex bevat de volgende stoffen:

Het aminozuur carnitine
Carnitine is een aminozuur dat een belangrijke rol vervult in het vetverbrandingsproces en is toegevoegd aan lipodrift om dit effect te versterken. Wanneer vetten uit de bloedbaan in de spier zijn opgenomen zorgt carnitine ervoor dat deze vetten naar de energiecentrales (de mitochondriën) van de spiercel getransporteerd worden. In de mitochondriën worden de vetten afgebroken om energie op te wekken zodat spiercontracties kunnen plaatsvinden. De combinatie van carnitine met sport en lichaamsbeweging is een uitstekende mix om het vetverbrandingsproces te stimuleren.

DELIPIDOL ®
Delipidol is een unieke gepantenteerde molecuul welke de groei van vetcellen afremt en verkleint. Een studie met placebogroep toont aan dat de vetcel met een gemiddelde van 7,5% kleiner wordt. Hierdoor vergroot de verhouding spiermassa/vet waardoor je strakker in je vel zit. Verder bezit Delipidol anti-oxidant eigenschappen en zorgt het voor de vermindering van vetknopen. Hierdoor is Delipidol een uiterst doeltreffende behandeling tegen cellulitis. Klinische tests wijzen uit dat de huidkwaliteit verbetert met 2 graden na 54 dagen behandeling.

ACTISCULPT ™
Actisculpt is een actieve kruidenmix welke de camp productie induceert. Hierdoor verhoogt de vetverbranding en vermindert de heropname van vet in de vetcel. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat cellulitis hardnekkig wordt aangepakt en het huidoppervlak verstevigt.

CAFFEINE, GUARANA en LIQUORICE
Caffeïne, Guarana en Liquorice zijn plantenextracten welke zorgen voor de mobilisatie van vet zodat het vetverbrandingsproces op gang komt.

Extra informatie

MERK

BES-T